Manege Sonniushof

Rond 1970 begonnen Bert en Maria van Diest, de ouders van Ans en Bert, met manegeactiviteiten omdat Ans en Bert jr. liever wilden werken met paarden dan op de boerderij. Het motto was toen om paardrijden voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, een motto wat ze nu nog steeds proberen vast te houden.

Scheepers Interieur

Scheepers Interieur is een, inmiddels 3e generatie, familiebedrijf dat van oorsprong uit het Eindhovense stadsdeel Woensel komt. Zij zijn professionals in het aankleden van uw ramen en vloeren. Daarnaast denken ze graag met u mee over de keuze in soorten raamdecoratie en vloerbedekking. U krijgt een op maat gemaakt advies waarbij u de keuze heeft uit een uitgebreid assortiment.

Django Design

Django Design produceert en levert een uitgebreid assortiment aan persoonlijke geschenken. Of u nu een verjaardagscadeautje zoekt of een naambord voor bij de voordeur of diverse soorten textiel met uw eigen afbeelding, bij hen bent u aan het juiste adres tegen zéér scherpe prijzen. Tevens leveren zij een zeer groot assortiment aan sportprijzen. Alle producten worden in eigen atelier voorzien van tekst en/of afbeeldingen.

Dierenartsenpraktijk De Meierij

Dierenartsenpraktijk de Meierij (voorheen Dierenartsenpraktijk Schijndel-Sint Oedenrode) is een gemengde praktijk, waar u welkom bent voor alle diersoorten: gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Onze deskundige dierenartsen en dierenartsassistenten staan voor u klaar om de juiste zorg aan u en uw dier te verlenen.

A1 Gereedschappen

Zij leveren gereedschappen van gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld Gedore, Knipex, Wiha, Carolus, Bessey, Stabila, enz met korting oplopend tot wel 50%. Ook kunt u hier terecht voor electronische voedingen, meetgereedschappen en thermometers.

Inschrijfsysteem

Inschrijfsyteem.nl is een online platform voor inschrijvingen voor evenementen, wedstrijden en Livescore.

L2 Paardensport

L2Paardensport.nl is opgericht in 2011 vanuit Leonie haar passie voor de paardensport. Zij streef ernaar om zoveel mogelijk betaalbare maar wel kwalitatief goede producten aan te bieden die bij voornamelijk Nederlandse leveranciers vandaan komen. Service en kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Heb je vragen? Kijk op de website voor de contact gegevens. www.l2paardensport.nl

Ook sponsor worden van de Sonse Heide?

Een club kan natuurlijk niet zonder haar sponsoren. Wilt u een bijdrage leveren aan een sportieve club? Kom in contact en we kijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.