Ride & Run Son en Breugel

Op zondag 24 september organiseren wij een Ride & Run waarbij de ruiter/amazone en een hardloper samen een route afleggen van 5 of 10km door de prachtige Sonse bossen. De startlijst is beschikbaar via onderstaande button!

Buitensporten. De natuur in. Dat is beleving, dat is avontuur! Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de combinatie van lichamelijke uitdaging en mentale ontspanning. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen de sport zou kunnen uitoefenen die hem of haar het meeste aanspreekt? Maar dan wel nog steeds met elkaar, bijvoorbeeld hardlopend of te paard. Zodat familie, vrienden en collega’s samen kunnen genieten, terwijl iedereen datgene doet waaraan ze het meest plezier beleven.

 

_n8q6862
Ride & Run

Het evenement ‘Ride & Run’ heeft een multisport karakter en wil beginnende en gevorderde buitensporters op een laagdrempelige, toegankelijke en innovatieve manier toegang geven tot buitensporten, en daarnaast de verbinding leggen tussen sporters van verschillende disciplines. Bij dit unieke event kunnen hardlopers en ruiters in een teamverband een mooie sportieve prestatie leveren en daarnaast genieten van de natuur!